Börjar komma ifatt……

20150617_181152Nu har det ju verkligen legat still på våran blogg, och det är för att jag helt enkelt inte haft ork att skriva om huset.

Vi har nu bott i vårat fina hus i över 6 månader, och husdrömmen som vi förväntade oss, blev inte en ren husdröm.

Det har sprungit hantverkare här sedan slutbesiktningen, och idag har vi en toppen snickare hos oss som är här och åtgärdar de saker som inte är byggda/monterade efter beskrivningar och regler. Hantverkaren som vi har idag, hade vi önskat att han hade varit här från första början, för HAN, han är en riktigt snickare med öga för detaljer, kunskap inom sitt yrke och framför allt stolt över det han gör och lämnar efter sig.

Och det är ju tyvärr så att de få hantverkare som finns idag, de som är stolta över sina arbeten, lämnar fina jobb efter sig, är få, och då kostar de ju självklart mer än de hantverkare som bara slår ihop allt. Spikar ihop, limmar ihop, knyter ihop ja inte vet jag vad man skall kalla det för.

Utifrån ser huset säkert jättefint ut, och även de som besöker oss tycker att det är fint. Men vi som bor här, som har sett hela bygget och ser de brister och felaktigheter som finns, missar tyvärr en hel del av tjusningen:( Kanske infinner sig den känslan snart, när alla hantverkare lämnat vårat hus och vi kan sluta oroa oss för det som inte är felfritt)

Jag ska inom den närmsta tiden ta mig lite tid och lägga upp bilder på hur det ser ut nu hos oss, och det färdiga resultatet:) Vi har dessutom för ett par dagar sedan fått våran efterlängtade bastu byggd, och den är i mitt tycke, det som jag är mest nöjd med i Nytorp. Men sen är jag ju finne också, så det kanske förklarar saken 😉

God natt på er och tack återigen till er som läser vår hus blogg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s