Hur kunde det gå så snett?

Idag skulle det ju bli en bra dag, en rolig dag där besiktningsmannen skulle gå runt i huset och skriva en del anmärkningar, för det visste vi att det skulle bli, men att han ansåg att han INTE kunde utföra sin besiktning för att det inte var tillräckligt städat och för att det alldeles för många anmärkningar, hade vi inte räknat med! Efter rum två som han besiktade började han nämna att han ville ta en sväng runt om för att se om det var någon mening att fortsätta sitt uppdrag. Han gick en sväng, kom tillbaka och sa;

– Jag avbryter besiktningen nu! Jag kan inte genomföra mitt uppdrag på rätt sätt. Jag kan inte se om det finns sprickor i klinker, golv. Och det är alldeles för många anmärkningar så jag får vara kvar halva natten för att skriva klart.

Dessutom när vi står inne i huset i början utav besiktningen, kommer leveransen utav våran nya kamin, den vita fina från Scanspis, trodde vi!!!! Vad kommer, jo en SVART! Orkar inte. Måste säga att det har till stor del kommit så mycket felaktiga varor till vårat hus. Hur sköter de som packar och lastar saker sina jobb? De kan ju inte läsa ordersedlarna fullt ut, utan de tar ett par ord här och ett par ord där. Sen blir det vad det blir. Vi har fått trippla uppsättningar kylar, tvättmaskiner. Dubbla blandare och duschhörn. Fel skåp. Osv osv.

Usch vad ledsen man blir, nu står vi  här med ett hus med så många saker som måste åtgärdas, och vi behöver flytta in då vi har sålt vårat hus som vi bor i.

Ingen rolig dag idag. Solen sken på fm. Nu mot kvällen stod det som spön i backen. Försöker hitta inspiration till att glädjas för flytten, men det känns tungt just nu.

Sugen på att bygga hus igen? Näe, inte mycket.

5 reaktioner på ”Hur kunde det gå så snett?

 1. Usch vad tråkigt med besiktningen. Jag minns vår som om den vore igår. När vår besiktning var slut så börja jag grina när besiktningsgubben inte gav godkänt för inflytt. Allt löste sig till slut iallafall, för det är ju trots allt kommunens ord som gäller. Lycka till med nya huset

  Gilla

  1. Jorå, vi väntar fortfarande på att samtliga anmärkningar skall åtgärdas och att kaminen och köksfläkten skall monteras.
   Vi har även en del problem med vattenavrinningen från taket som inte funkar som den bör.
   Så det kunde ju varit mycket roligare än vad det är! Men det blir väl bättre hoppas jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s