Gipsen börjar komma på plats

Gipsen börjar komma på plats
Gipsen börjar komma på plats

Vad mycket mer hus det blir när gipset kommer upp! T.o.m fönstrena blir så mycket snyggare när de blivit inklädda med gips. Fönstrena kommer från Elit fönster och är så snygga.
Vi räknade antalet fönster i endast vardagsrummet, och gissa om vi blev överraskade?! Hela 17 st bara där! Blev ett växt hus som sambon ville 😉             2 stora takfönster har vi där också. Takhöjden baktill i vardagsrummet är på över 5 m, så här prata rymd. Väldigt snyggt och annorlunda är det, och ljus.

Annonser

2 reaktioner på ”Gipsen börjar komma på plats

  1. 17 stycken – jag är imponerad! Vi tycker också vi satt in många fönster, men det blir ”bara” 12 fönster och en helglasad dörr i vårt vardagsrum/kök om vi får får bygglov på drömhuset.

    Gilla

  2. I dessa 17 pjäser inkluderas 2 fönsterdörrar som är helglasade så de ser ut som fönstrena runt om. Gissa vem som skall tvätta dessa, hahahaha.
    Han har lovat ta hand om den biten nu då även trappen och räcket från ovanvåningen skall bli i helglas. Annars hade det blivit färre kan jag lova. Högt är det också, tre fönster på ena väggen är upp på ca: 4 m.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s