Färg på fasaden, vad ska man välja

Huset kommer grundmålat ifrån fabrik, dvs fasaden är mjölkigt vit kan man säga. Träet lyser igenom den strykning de gjort för att skydda väggarna från fukt. Men snart är det ju dags att välja vilken färg vi vill ha på huset, och det är inte lätt!

Vårat hus består utav 3 huskroppar, och vitt är ju alltid ett säkert kort, men frågan är nu om det inte är alldeles för säkert. Vi var inne länge på att välja orange ytterdörrar, men fegade ur i slutet och valde svarta. Vilket är väldigt snyggt tycker vi. Och orange hade ju varit så fräckt men vi vågade inte 😉

Nu är det fasaderna som vi behöver ta beslut om snart, och vi har pendlat mellan olika grå/bruna nyanser på utvalda partier. Dessa skulle då vara i någon typ utav lasyr inte täckfärg har vi tänkt. Det vita partierna skall vara täckmålade. Vi gillar färger som påminner om järnvitriol, det är snyggt. Men vilka partier skulle man i så fall måla, de e frågan. Vi har åkt runt i nybyggda husområden för att få inspiration, tittat i kataloger, bläddrat på nätet, men har fortfarande inte hittat något som vi fastnat för. På bilden ser ni några utav kulörerna som vi fastnat för, den större färgbilden visar järnvitriol kulören.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s