Ritning på vårt omritade hus innan takändringen

Så här såg huset ut efter att vi hade gått igenom kataloghuset och lagt till det vi ville ha som bla garage. Och vi tyckte då att det var väldigt snyggt. Det här var ca ett par tre månader efter att vi bestämde oss för att det är detta huset vi vill bygga.

Idag kan jag med facit i hand, bli rätt nöjd med att det inte blev så här trots allt! Då när vi fick avslaget från kommunen pga bygghöjd kändes det jätte sorgligt att inte kunna bygga det här huset som vi ”designat” själva till större delen.

Men nu ser vi att huset ser rätt långt ut i och med att taket fortsätter över garage samt vardagsrum.

Inne så har vi här valt att ha trappen mitt i köket/vardagsrummet, vilket nu heller inte känns så rätt. Tänk vad man kan ändra sin uppfatting fort. Man är så säker på en sak, men med lite distans och nya ideér och ritningar känns allt helt annorlund.

Jag kommer lägga upp fler bilder på hur vårat hus har utvecklats under resans gång. Hoppas ni fortsätter följa vår resa som vi haft, och fortfarande åker på!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s