Grunden börjar ta form, men det ser så litet ut!

Nu har de börjat lägga ut rör för avlopp, vatten, el, media och ventilation även isolering samt kantelement (Dorocell Thermogrund EPS) har kommit på plats där huset skall stå, och det är så spännande att följa steg för steg och dag för dag hur det börjar likna ett hus mer och mer.

Vi är verkligen så lyckligt lottade med att bo bredvid husbygget, så att vi har möjlighet att följa varje moment, vilket alla inte har.

De som gör husgrunden till vårat hus, Svensk Husgrund AB, är verkligen ett företag som vi kan rekommendera starkt. Arbetet är professionellt och snyggt utfört, och de för dialog med oss regelbundet om hur det löper på och om det är några frågetecken.

Det ser inte ut så mycket för världen när man tittar på grunden, ser litet ut tycker vi, men det är precis tvärtemot vad killarna säger som bygger grunden. Det blir STORT säger de! Men det är väl alltid svårt att föreställa sig hur det blir när det är färdigt, det märker man ju bara på när man skulle välja inredningen till huset. Hur många gånger har man inte ändrat sig vad det gäller golv, kök, trappa, kakel, sanitets porslin osv osv.

Nästa vecka på Torsdag, är det dags för att gjuta plattan. Då kommer betongbilen! Jippi!

Sedan är det bara 3 dagar kvar tills husväggarna kommer hit.

 

Lämna en kommentar